Wednesday, July 05, 2006

Haydi Kirazı Giydirelim Kampanyası :)

Düğün olayları yine başladı. Hem de öyle bir başladı ki tatile çıkacağımız haftayı bile zor belirledik. Şu anda toplamda 2006 yılını 7 düğünle kapatacağız gibi görünüyor. Son dakika eklemeleri de her an olabilir tabi...

Geçen seneyi de aynı yoğun performansla geçirdiğimiz için artık düğünolog diyorum kendime. Yani bir nedenlen dolayı işimi bırakırsam düğün dernek organizasyonu işine girebilirim. O kadar hakimim yani konuya!

Yaz düğünleri güzel ama davetliler açısından avantajları olduğu kadar dezavantajları da var:

Örneğin benim saçlarım nemli yaz havasında anında bozuluveriyorlar. Ucu ucuna yaptırayım dersen eve gelip giyinme falan derken geç kalma riski söz konusu. aceleden bozulan, sıcaktan geç kuruyan ojeler de cabası...

Giysiler genellikle cıbıl cıbıl oluyor ama serin bir yaz akşamı sürprizi ile karşılaşıp, güzelliğim bozulur, elbisenin havası kaçar diye şal olayına da girmeyip bir güzel donma riski olabiliyor. Mesela 2 yıl önce Ekim ayında havuzbaşında yapılma gafletinde bulunulan bir düğünde (kesin içerde olur diye düşünmüştük oysa ki) annemle gece boyunca ah bir an önce eve gitsek de bir sıcak çay demlesek ısınsak diye düşünmüş, sonra da ayıp olmayacağından emin olduğumuz bir zamanlamada çıkıp hayalimizi gerçekleştirmiştik. Şahsen kimsenin benim düğünümde üşüyüp bir fincan çay hayali ile yanıp tutuşmasını istemem!

Bir de davetlilerin ortak olduğu düğünler var. Aynı arkadaş grubundan kişilerin evlendiği düğünlerde aynı kıyafetler giyilemez. Hep farklı bir alternatif üretmek gerekir. Bu da ne demektir? Masraf demektir, hepsinden önemlisi kafa yormak demektir, bir şey bulamamak, beğenememektir, geç kalmaktır, yumurtanın kapıya sıkışmasıdır, Cerise'in şu anki durumudur!

Şimdi sayın okuyucular: İnsaniyet namına şöyle uygun fiyatlı, şık, pişti olma riski düşük olan gece kıyafeti satan yerler biliyorsanız yorumlarınızı bekliyorum. Yani buraya bile yazdığıma göre anlayın artık durumun vahametini :) Uzun uzun gezecek vaktim, sabrım ve enerjim malesef yok. O nedenle nokta atışı yapmak istiyorum.

Bir de tabi şimdiden teşekkür ediyorum!
:)

17 Comments:

Blogger elif said...

cerisecim ben bu giyim kuşam olaylarından çok anlamam ama geçen yaz aynı ümitsizlikle mağazaları tırmalarken bessini'de çok hoş bir elbiseye denk düşmüştüm. bilmiyorum biliyor musun, caddede (suadiye civarında) bir şubesi var. sanırım bazı boynerlerde filan da ürünleri satılıyor ama tabi ki mağazadaki çeşitlilik beklenmez. hiçbir şey bulamayacağıma inanmaya başlamıştım, o elbise hayat kurtardı. bence bakmaya değer.

12:36 AM  
Blogger uzay said...

kirazzz yazı bikaç defa edit olmus okadar dar durumdasın yanii:)) ehehehe bu aksam bi tuhaflık war zaten..kendin bişiler kombinlesen nası olur?değişik parcaları bir araya getirsen kessen biçsen diksen..çok mu az zaaman kaldı?

12:45 AM  
Blogger ibeking said...

sakın zara mangodan alma da cerisecim o zaman kesin pişti...

9:30 AM  
Blogger huysuz said...

evet bessini'de ben de hoş bişeyler gördüm. bir de herry diyorum...

10:29 AM  
Blogger crystalsdreams said...

ben düşünüyorum da..nereden aldım kıyafetleri diye..romanda her zaman çok güzel elbiseler olur,oradan 3 düğün için elbise almışlığım var,pek kimsede görmediğim..bi de hatırlarsan,seninle berabaer gittik ya bi mağazaya..işte geçen düğünde giydiğim leopar elbiseyi de oradan aldım daha sonra gidip..fiyatı da fena diildi..
sonra sonraa..ay aklıma gelmio daha..yani nişantaşı falan var ama..oralarda incik cıncık dolanmak lazım..sen en güzeli bi romana baksana be cerisecim..ipekyol da olabilir ama ben hep roman tercih ederim..
hiç olmadı,ara beni boya beni derim:)
öperim..

1:10 PM  
Blogger Cerise said...

Yaa işte blog olayı budur arkadaşlarrr!
Süpersiniz hepiniz :)))

Elifçim taa gurbet ellerden bile fikir verdin bana saolasın.
Huysuzcum'da aynı fikirdeymiş, şu Bessini haftasonu bir talan edilecek demekki.

Uzay Blogger saolsun sesimi defalarca duyurmuş :) Parçalama fikrin çok güzel ama diyorum ya o kadar enerjim ve zamanım yok. En kısa zamanda en iyi çözümü hedefliyorum :)

İbekingcim yok şekerim işim olmaz oralarda. Zaten şu aralar indirim nedeniyle kadınların istilası altında o kurtarılmış bölgeler :)

Potansiyelarıza Yargıcıda hiç gözüme çarpmadı gece kıyafeti ama yinde de bir bakayım saol.

Huysuzcum Bessini banko oldu ama Herry'de iyi fikirmiş, Boyner de de satılıyor galiba.

Crystalim oradan elbise aldın demek! E biz o gün alışveriş günümüzde değildik sanırım birşey bulamamıştık çünkü. Roman ve İpekyol benim de aklımda ama pişti riski yüksek olabilir. Yine de gideceğim. Haftasonu bir telefon çakarım sana, öpüldün :)

1:21 PM  
Blogger mom said...

giysi icin tek onerebilecegim yer osmanbey, ctesi 1'e kadar perakende satis var biliyorsundur belki ama hatirlatayim dedim...
isin zor kirazcim kolay gelsin:)

1:22 PM  
Blogger Cerise said...

Mom Osmanbey'in ara sokaklarındaki toptancılardan mı bahsediyorsun? Süper bir bilgi bu yahu, saolasın :)

1:27 PM  
Blogger Annelog Atölye said...

Aynı sorun bende de var şu an Cerise!!Çok pahalı gece elbiseleri, dur hemen yorumları da okuyayım ben.

1:47 PM  
Blogger mom said...

evet aynen ordan bahsediyorum uygun fiyatli ve sik seyler bulabilirsin ordan isin rast gitsin:))

4:41 PM  
Blogger Zeynep M. TÖRE said...

Bence sen kıyafetlerını nereden alırsan al yınede cok guzel olacaksın. Fızıksel olarak senı hıc gormedım ama ıcımdekı duygu bunu soyluyor bana. Cuval gıysen yakısacak hıssı var bende senın ıcın.
Sevgılerımle.

5:49 PM  
Blogger Cerise said...

Annelog işimiz zor valla! Bu arada sana da çok geçmiş olsun, sayfana yorum bırakamadım bir türlü :(

Mom kesin gideceğim, çok saol!

Zeynep ablacığım, çok teşekkür ederim :))) Böyle şeyler duymak çok güzel :) Söz hayırlısıyla elbiseyi bulayım düğünden resim göndereceğim sana :)

12:31 AM  
Blogger hayal said...

Ben de gecen sene Koton'dan cok guzel elbiseler almistim ama genlede Koton'da abiye yok gibi bir imaj olduugndan kimsede gormedim benzer elbise.

8:10 AM  
Blogger YesilErik said...

Aaa, yesermis burasi :)) Elbise buldun mu bilmiyorum ama kolay gelsin Kirazcim.

9:58 PM  
Blogger me said...

ay,geç mi kaldım bilmem Ceriseciim.
Sana Şaşkınbakkal ışıklardan sahile doğru inerken (makro nun olduğu sokak) sağdaki Jackets adlı yeri tavsiye ederim.Kendi tasarımları,fiyatları uygun ve çok şık şeyler.(umarım kapanmamıştır,ben gitmeyeli epey zaman oldu)

9:56 AM  
Blogger me said...

ay sağda değil ya solda

9:59 AM  
Blogger Cerise said...

hayal açıkçası bende de böyle bir fikir oluşmuştu, öğrendik sayende :)

Yeşilerik beyle yaz rengi neyin şeedeyim dedim :)

Ponçiğim söz konusu giysi oldu mu asla geç değildir :) Elbise aldım, ayrıca anlatacağım, ama oraya da bilahare gideceğim çünkü şu gözü aç kiraz kulunuz bir tane daha alacağım diye tutturdu :)

7:36 PM  

Post a Comment

<< Home